Previous ◁ | ▷ Next

[IES Digital] Dos més dos no sempre sumen quatre

Una paraula que cada vegada és més habitual sentir és la de sinergia. La sinergia significa cooperar. Aplicat al món empresarial, és la producció addicional que provoca el treball conjunt. Alguna cosa així com que dos més dos, sumen més de quatre.

Fa uns mesos, tal volta, un poc de forma casual, des de l’IES Biar vam tindre l’oportunitat de conèixer i poder apropar-nos a una associació que forma part de Biar: l’associació d’empresaris del municipi de Biar (AEBI). I és ací on va començar aquesta sinergia. Des d’AEBI es va proposar realitzar un concurs basat en la realització d’espots per a valorar la importància que té a Biar el comerç, la indústria i el turisme. Què passaria si no existiren aquestos sectors a la localitat? Per al departament d’economia i el d’informàtica era una forma no només de connectar amb Biar, sinó també d’establir sinergies entre departaments.

I és que l’activitat local és una eina essencial per a donar vida als nostres pobles i evitar la despoblació i el èxode juvenil que actualment pateixen alguns municipis. Es tracta de cercar no només els avantatges de l’economia local, sinó el benefici social que açò suposa.

Amb aquesta idea tant els alumnes de 4t ESO com els de 2n BATX es van posar mans a l’obra… o a la càmera. Els resultats van ser bons i des de l’AEBI es va seleccionar al millor de cada curs.

Perque no oblidem que l’IES Biar és una fàbrica de creativitat, de talent i en definitiva un centre on apostar per les sinergies com les que han portat a termini aquest projecte, perque a l’IES Biar dos més dos sumen sempre més de quatre.

A continuació podeu veure els espots guanyadors:

Biar, buit interior

"Si Biar crece, creces tú"

Lorena Sedano i Gemma Llorca

Professores d’economia i d’informàtica a l’IES Biar

96

IMG 0363

97

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital [IES Digital] Una etapa que s'acaba, una altra que ara comença... https://t.co/mN0uXIwn1h https://t.co/tEYz7cDyU4
9hreplyretweetfavorite
BiarDigital Una etapa que s'acaba, una altra que ara comença ... https://t.co/w75DZjzP0c https://t.co/zqbxuMG6Vb
12hreplyretweetfavorite
BiarDigital Juan Vale Carrasco presenta la seua dimissió com a coordinador local de Ciudadanos https://t.co/OvybaOcy1G
18hreplyretweetfavorite

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine