Previous ◁ | ▷ Next

[IES Digital] Una sobtada fascinació per l'arqueologia

Fa uns dies, els alumnes de primer i segon de Batxillerat, vam fer un viatge a la nostra capital, Madrid. Allí visitem diversos llocs característics, però si he de destacar un d'emblemàtic que em va agradar especialment és el museu arqueològic. Podria haver entrat a les vuit del matí i eixit a les deu de la nit i encara m'hauria faltat temps per a poder veure-ho tot i informar-me de totes les sales i exposicions que el conformaven. El que més em va impressionar va ser l'antic Egipte, sobretot perquè en la societat en la qual vivim no ens podem creure que aquells utensilis, joies, escultures ... de les quals disposem actualment, ja es feien fa tantíssims anys, òbviament, d'una forma molt diferent, i en la majoria de casos, bastant més costosa.

12

Vaig poder veure la Dama d'Elx original i fer-me una foto amb ella, a més, val a dir que la nostra professora de religió, Justa Cortés, tenia uns coneixements molt amplis sobre prehistòria i tal i com  anàvem canviant de sala, ella ens explicava tot el que sabia sobre els ossos, teles, ceràmica… la qual cosa féu que entre els meus companys i jo es deslligara un interès enorme per conèixer i per saber més de totes aqueixes antiguitats de les quals a penes coneixíem res. De fet, com més en sabíem, més hi volíem esbrinar.

Sens dubte, una experiència genial, tot i que ens va faltar molt de temps: volíem saber més sobre aquell enorme món que va existir però del que solament en coneixem els fonaments. Ja estem esperant tornar a repetir un viatge a Madrid per a poder veure i llegir tot el que ens va faltar per escorcollar al museu arqueològic.

Norma Pastor. 1r Batxillerat

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Malestar entre les mares i pares per la supressió d'un grup de 6é de Primària en el CEIP Mare de Déu de Gràcia… https://t.co/wuton566w2
BiarDigital "La política municipal", per Eduard Garcia Molina https://t.co/Z5pANrRSFp https://t.co/Llotq8ol4j
BiarDigital Cancel·lades les classes i les activitats esportives per alerta roja climàtica https://t.co/FeSgsndLwk
BiarDigital "Por el amor verdadero e interminable", per Mayte Salguero https://t.co/srG6M0Rmy4

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine