"Me gusta", per Mayte Salguero

| Eduard Garcia Molina | La veu del poema
"Me gusta", per Mayte Salguero

Des de Biar Digital obrim un nou espai gràcies al treball de Mayte Salguero: "La veu del poema", un espai per a la poesia de la mà de la nostra veïna on cada dimecres trobareu una nova peça.

ME GUSTA
Me gusta que te guste mi ternura,
que alcances la luna si la preciso,
huele a latido y respuestas sin pregunta,
esta aventura que ambos vivimos.
 
Me gusta el color que tejes a mi vida,
nuestro día a día sin calendario,
quedarme en tu abrazo y tú alegría,
serte caricia, paz y lo deseado.
 
Me gusta que caigan con peso las respuestas,
que me sorprendas con tu corazón,
ser mar o timón, y viceversa,
cuan tus ojos me veneran y la noche se hace sol.

Mayte Salguero

(Este treball que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina.)

L'article té 27 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).