"Querer", per Mayte Salguero

| Eduard Garcia Molina | La veu del poema
"Querer", per Mayte Salguero

Des de Biar Digital oferim este espai gràcies al treball de Mayte Salguero: "La veu del poema", un racó per a la poesia de la mà de la nostra veïna on cada dimecres trobareu una nova peça.

QUERER

Querer hasta el fin

sin fin que me rompa,

seguirle las normas

al corazón y el latir,

alejar siempre de mi

el pasado y las sombras,

para que no haya forma

qué me impida resurgir.

 

Querer de ida y de vuelta,

de presente permanente,

de honrar lo que se siente,

de mariposas revueltas,

poblados de risas dispuestas,

cómplices como aire y cielo,

como vida en el útero

qué la pareja complementa.

Mayte Salguero

(Este treball que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina.)

L'article té 39 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).