[IES Digital] Enric Senabre fa una visita a l'IES Biar

| IES Digital | IES Digital
[IES Digital] Enric Senabre fa una visita a l'IES Biar

L'autor de el llibre “l'infinit a les teues mans” ens dona una xarrada sobre les xarxes socials.

Enric Senabre va vindre al nostre centre el passat dimecres 13 de novembre per a fer-nos una xarrada sobre les xarxes socials i els perills a Internet. Ens va fer preguntes sobre el llibre i ens va mostrar alguns vídeos.

El dimecres 13 de novembre, ens esperava a la sala multifuncional de l'IES Biar, Enric Senabre, professor de Filosofia i escriptor, per a fer-nos una xarrada sobre el seu llibre: “ L'infinit a les teues mans”.

Aquesta va començar parlant sobre que ens havia agradat més del seu llibre i quins personatges ens havien fet sentir-nos més identificats amb ells després de llegir-lo. A continuació, ens va preguntar quines xarxes socials utilitzàvem en el nostre dia a dia i passà a fer una explicació sobre la importància del bon ús de les noves tecnologies entre els joves i adolescents, donant-nos consells que ens poden fer evitar riscos i perills en el moment d'usar-les.

També va tractar temes d'actualitat com pot ser: el masclisme com a actitud perillosa existent entre els joves, la possible falta de respecte entre les persones del propi entorn, l'ús irresponsable del Photoshop, Instagram, Twitter, Tik-Tok...

L'acte va acabar amb la signatura i dedicatòria del seu llibre a cadascun dels alumnes allí presents.

192

L'article té 67 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).