• Inici
  • IES Digital
  • [IES Digital] Relats breus: "Una vida menys" i "Res no és important"

[IES Digital] Relats breus: "Una vida menys" i "Res no és important"

| Pablo Alcaraz i Marta Villagrasa | IES Digital
[IES Digital] Relats breus: "Una vida menys" i "Res no és important"

UNA VIDA MENYS, Pablo Alcaraz

Aquell xiquet d'apenes divuit mesos ja va véncer la mort. Un desmai de cinc minuts sense explicació mèdica aparent, cap signe de respiració, cap batec del cor, cap manera de poder contar com aquell petit li va escopir al rostre a aquella que se'l volia emportar. Una resurrecció miraculosa amb la mateixa incoherència que l'esvaniment...

Pablo Alcaraz del Valle

Concurs Relats Breus 2n de Batxillerat

RES NO ÉS IMPORTANT, Marta Villagrasa

180

M'acaben de donar la nota d'anatomia. He tret un 3. Sent que no vull seguir estudiant, que aquesta pressió pot amb mi. Veig que les meves amigues tenen bona nota i només jo he suspès. Em desanime, pense que no tinc sort i que la vida no està de la meva part.

S'acaba el matí i arribe a casa. Seguia indignada i pensant que la vida no era justa, quan aleshores veig els ulls brillants i tristos al rostre de la meva mare. Entre al menjador i està la meva iaia pàl·lida al sofà.

Què passa? Pregunte una mica més tranquil·la.

L'avi ha mort.

Marta Villagrasa

Concurs Relats Breus 2n de Batxillerat

L'article té 40 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).