[IES Digital] "Sempre corrent", per Irene Marín

| Irene Marín | IES Digital
[IES Digital] "Sempre corrent", per Irene Marín

- Mare, tinc por! - és l'únic que hi va poder eixir per la meua petita boca mentre corria agafada de la seua mà. Érem enmig d'una multitud que també corria. Però, quan dic córrer no em referisc a eixe córrer a què hi estem acostumats. No! Era un córrer de fugida, cap a enlloc, sense rumb... Mare i filla volíem deixar enrere els perills, les inseguretats, la por; fins i tot, la nostra llar. Amb el propòsit de desfer-nos de tot allò que ens havia envoltat aquests últims anys, la nostra pròpia vida, on ja no hi pertanyíem.

Aleshores, no corríem per guanyar una cursa ni per arribar a l'hora, ni menys encara, (referint-me més enllà del sentit literal de les paraules) per complir els nostres objectius de futur. Simplement, corríem fugint de la guerra.

Malgrat tot, el que no sabem és on podrem ser acollides. Hi haurà algun lloc on ens deixen quedar-nos? O hi serem sempre corrent i fugint de per vida?

 
Irene Marín. 2n Batxillerat A
Concurs de relats breus 2n de Batxillerat

L'article té 46 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).