• Inici
  • IES Digital
  • [IES Digital] Recomane... "Báilatelo sola", per Marta Villagrasa

[IES Digital] Recomane... "Báilatelo sola", per Marta Villagrasa

| Marta Villagrasa | IES Digital
[IES Digital] Recomane... "Báilatelo sola", per Marta Villagrasa

"Està la meua veu, la nostra, la de moltes".

Báilatelo sola, és un llibre de poesia escrit per Alejandra Martínez de Miguel, llicenciada en Arts Escèniques, entre d'altres estudis, escriu i recita tot allò que la representa.

172

Al seu llibre podem trobar poemes de diversos tipus, tant reivindicatius com de la vida quotidiana. La durada de cada un d'ells és aproximadament de tres minuts recitat i d'entre una i dos pàgines alllibre, tot i depenent del tipus de poema.

Aquest llibre m'ha fet obrir els ulls i reflexionar. També adonar-me'n que no només existeix la poesia clàssica, sinó que hi ha variants i molt interessants. Recomanable per a qualsevol edat, només has de sentir-te lliure.

Benvingudes i benvinguts al ball. Ací us deixe un link del seu canal de youtube, per si voleu donar-li una ullada:

L'article té 47 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).