• Inici
  • IES Digital
  • [IES Digital] Certificat Internacional de Coneixement de Llengües Clàssiques

[IES Digital] Certificat Internacional de Coneixement de Llengües Clàssiques

| IES Digital | IES Digital
[IES Digital] Certificat Internacional de Coneixement de Llengües Clàssiques

Aquest curs els alumnes de segon de Batxillerat han realitzat les proves oportunes per a obtindre el certificat internacional de coneixement de llengües clàssiques. Aquestes proves són coordinades per la institució europea Euroclásica (www.eccl-online.eu), la fi de la qual, entre altres, és proveir a les llengües clàssiques d'una estructuració docent comuna supranacional, així com dotar als estudiants de les llengües grega i llatina d'uns diplomes acreditatius del nivell de coneixement d'aquestes.

La prova, que aquest curs ha permés Euroclásica realitzar en els centres d'ensenyament secundari, ha sigut la de nivell bàsic, l'anomenat Vestibulum, que podríem equiparar mutatis mutandis al nivell A1 de les llengües modernes. Així doncs, tots els nostres alumnes han obtingut tal diploma, que avalarà per primera vegada en el seu currículum académic els coneixements de l'estudiant en la llengua grega clàssica i en la llengua llatina.

L'article té 33 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).