• Inici
  • IES Digital
  • [IES Digital] "Activitat contra l'assetjament", per Natàlia Guill, Marta Navarro i Blanca Payà

[IES Digital] "Activitat contra l'assetjament", per Natàlia Guill, Marta Navarro i Blanca Payà

| Natàlia Guill, Marta Navarro i Blanca Payà | IES Digital
[IES Digital] "Activitat contra l'assetjament", per Natàlia Guill, Marta Navarro i Blanca Payà

Divendres 8 de febrer de 2019. Els alumnes de segon de la ESO vam tindre l’oportunitat d’observar unes representacions que tractaven diversos tipus d’assetjament, interpretades per els alumnes de quart de la ESO.

Aquesta activitat va consistir en fer que els alumnes de 2n ESO anaren realitzant unes visites per algunes de les aules del centre i que en elles, els explicaren els tipus d’assetjament que es produeixen hui en dia; com el bullyng, el racisme, homofòbia, maltractament de la dona i la discriminació per pobresa i falta de recursos.

77

Començàrem a le 8:00 i va durar fins la segona hora de classe.

La primera aula a la que nosaltres hi vam assistir; la de reforç 3, tractava la pobresa. Ens van explicar les causes principals per les que ocorre aquesta discriminació, després van fer una representació d’una situació que donava exemple d'aquest tema.                                                                                                                                                

Seguidament anàrem a la biblioteca per a veure la xicoteta representació sobre violència de gènere.Allí també ens feren una xarrada sobre aquest tema tant important.

Després, en multiusos, tractarem el racisme, la discriminació per color o creença religiosa de cada persona. Ho van explicar molt bé i també van fer un teatre.

78

A continuació anàrem al «hall», on ens van parlar de la LGTB-fòbia. Allí ens vam donar compte que no donem la importància que deuríem a aquest tema, però pot afectar a molta gent.

Per últim, en l'aula d’anglès, ens van explicar el tema, tant en boca de tots, com és el bullyng i les conseqüències que hi pot provocar en els més joves.

En conclusió, va ser una activitat nova que ens va agradar molt per la seua diversitat alhora de tractar aquestos temes i pensem que seria convenient continuar treballant-los.

76.

L'article té 33 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).