• Inici
  • IES Digital
  • [IES Digital] "Convivència Molí de l'Ombria", fet per alumnes de 1r d’FPB

[IES Digital] "Convivència Molí de l'Ombria", fet per alumnes de 1r d’FPB

| Alumnes de 1r d’FPB | IES Digital
[IES Digital] "Convivència Molí de l'Ombria", fet per alumnes de 1r d’FPB

Els cursos de cicle formatiu de FPB Agrari Forestal i 4t d’ESO, vam anar al Molí de l’ombria situat en Banyeres de Mariola. Vam fer una convivència per a conéixer gent i fer més amistat amb els companys de l'institut. A més vam gaudir d’una natura esplèndida i amb un entorn acollit pel riu Vinalopó.

01

Després d’omplir la furgoneta amb material que necessitàvem per a dormir i per al dia següent, vam eixir prompte del centre per a arribar a l’hora de dinar al molí . La ruta va ser molt entretinguda ja que van veure molt de paisatge rural de les nostres proximitats i vam gaudir del nostre clima. La ruta la van guiar el alumnes de 4t d’ESO, en el seus telèfons mòbils, ja que anteriorment, a les seves clases d’Educació Física van planificar la ruta amb el seu professor Enric Morató. En alguns trams el recorregut va ser un poc dur per totes les costeres que hi havia, però es va superar fàcilment. Vam arribar al Molí de l'Ombria a l’hora de dinar, vam explicar les coses necessàries per al l’estància i vam procedir a muntar les tendes de campanya per a dormir, alguns companys i professors van disfrutar d’un bany al molí. Després, vam dinar cadascun portava el seu dinar i vam compartir alguns aperitius.

02

Després de dinar vam tindre una estona per a descansar. I de vesprada vam fer diversos jocs; en primer lloc vam fer el joc del nuc, després vam parar per berenar galetes amb xocolata tots junts. Més tard vam fer el joc dels papers i el furor en grups, que va resultar molt divertit ja que ens va permetre relacionar-nos i agafar confiança amb companys que no coneixíem. Després dels jocs ens vam reunir tots en un lloc per a sopar, ens vam repartir creïlles fregides i refrescs, juntament amb el sopar que vam portar els alumnes. A la nit vam fer un amagatall en parelles amb llenternes en què una parella s’amagava i les altres havien de buscar-les, si les trobaves t’amagaves amb ells fins que sols quedara una parella. En acabar podíem elegir si anar a dormir o disfrutar d’una nit estrellada amb bona companyia.

03

Per a nosaltres l’excursió va ser divertida i un poc cansada, però el més important va ser fer amistats i conéixer gent amb qui no teníem cap relació. Aquest tipus d’activitats són molt importants per a fer convivència amb els companys de l’institut, i per això demanem al profesorat que continue organitzant més activitas d’aquest tipus. Ha sigut magnífic !

1r d’FPB

Yassín Requena

Alejandro Jiménez     

Beatriz Milán

Ainhoa García   

Fabiola García

Adrián Barceló

Xavier Berenguer

Andrea Francés

Lucía Aguilar

04

05

06

07

08

09

L'article té 39 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).