• Inici
  • IES Digital
  • [IES Digital] L'alumnat de Biar aconsegueix accèssit en la 4a posició en la final de les Olimpíades de Filologia Catalana de la UA

[IES Digital] L'alumnat de Biar aconsegueix accèssit en la 4a posició en la final de les Olimpíades de Filologia Catalana de la UA

| Eduard Garcia Molina | IES Digital
[IES Digital] L'alumnat de Biar aconsegueix accèssit en la 4a posició en la final de les Olimpíades de Filologia Catalana de la UA

El passat divendres 17 de març de 2017, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'IES Biar assistírem a les Olimpíades de Filologia Catalana organitzades per la Universitat d'Alacant.

L'activitat va estar organitzada per la professora de Valencià, Laura Barberà Borràs, la qual es va encarregar, amb ajuda d'alguns pares voluntaris, del desplaçament dels alumnes a Alacant.

Malgrat que ens quedarem a les portes de la tercera posició, aconseguírem un accèssit per haver quedat en la quarta posició. L'alumnat assistent va deixar en molt bon lloc a l'institut, la majoria d'aquests quedaren davant de la vintena posició, aconseguint molt bons resultats.  

014

Els/Les 16 participants vam ser seleccionats a partir d’una gimcana virtual que posava a prova les nostres competències digitals i curriculars. Aquestes proves són molt útils per poder repassar continguts de la prova PAU, que, sens dubte, han segut de molta utilitat.

A més a més, els alumnes vàrem gaudir d'una meravellosa experiència on vam conèixer amb més detall el grau de Filologia Catalana. Alumnes del grau ens van explicar com es viu la carrera des de la seua experiència, raó per la qual vam poder conéixer com es viu una carrera universitària des del diferents punts de vista.

L'alumnat participant de 2n de Batxillerat

 

015

L'article té 26 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).