[IES Digital] Una mascletà de patrimoni històric

| Eduard Garcia Molina | IES Digital
[IES Digital] Una mascletà de patrimoni històric

El passat dimecres 15 de març, els alumnes de 2n de Batxillerat que cursem l'assignatura d'Història de l'Art, férem una visita a València. L'excursió va consistir en una visita a la ciutat, on el nostre professor Àlex Amorós ens va explicar diferents trets del patrimoni de la ciutat relacionats amb l'assignatura impartida aquest any. Per començar la visita, vam anar a l'estació del Nord, on Àlex ens va explicar la seua importància a l'època de la seua construcció així com les característiques arquitectòniques d'aquesta.

IMG 20170315 WA0008
Les emblemàtiques Torres de la ciutat, Torres de Serrans
 
Seguidament, vam visitar l'ajuntament de València i la seua plaça, am bla seua consegüent explicació històrica. Continuàrem la visita amb l'església de Sant Nicolau, la Llotja, i la Catedral de València. Gràcies a la visita d'aquestes obres arquitectòniques poguérem aplicar els coneixements adquirits durant tot el curs, i que ens serviran de referència per a poder realitzar la prova de selectivitat el proper mes de juny. Per fer un xicotet descans entre visita i visita, vam disfrutar de la gastronomia típica de la ciutat esmorzant, molt agraïts, uns bunyols. Per finalitzar aquesta excursió al cap i casal, res millor que anar a veure la mascletà a la Plaça de l'Ajuntament, aprofitant la festivitat de les Falles que se celebren a la ciutat en aquestes dates.
 
Un dia, sens dubte, més que complet on, a banda d'aprendre sobre el nostre patrimoni vam poder gaudir de l'ambient faller i d'una meravellosa companyía de professorat i d'alumnes del centre.
Andrea Parra i Àngela Alonso
2n de Batxillerat
Fotografia principal: La històrica Porta dels Ferros, de la Catedral de València
 
IMG 20170315 WA0011

L'article té 33 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).