• Inici
  • IES Digital
  • [IES Digital] Alumnes de l'IES Biar participen a les Olimpíades de Geografia a la UA

[IES Digital] Alumnes de l'IES Biar participen a les Olimpíades de Geografia a la UA

| Eduard Garcia Molina | IES Digital
[IES Digital] Alumnes de l'IES Biar participen a les Olimpíades de Geografia a la UA

El divendres dia 3 de març,  Sergio Camarasa Romero, Maria Eugenia Reig Cascales, Andrea Parra Samper i Pablo Guill García, alumnes de la classe de Geografia de 2n de Batxillerat, van participar a l’Olimpíada de Geografia organitzada per la Universitat d’Alacant, representant a l’IES BIAR.

L’expedició anava encapçalada per la professora de Geografia, Maria José Aroca Fuentes, la qual s’hi va fer càrrec del transport dels participants al lloc de la prova.

Malgrat no aconseguir cap premi, els participants deixaren el pabelló ben alt amb resultats notables que situaren en bon lloc el centre. No obstant, el vertader premi per als alumnes i la professora es haver pogut gaudir de l’experiència de formar part d’aquestes olimpíades. De segur, la gratificant experiència serà repetida en el futur pels alumnes que decidisquen cursar l’apassionant assignatura de Geografia.

Pablo Guill García

2n de Batxillerat A

 

L'article té 55 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).