[IES Digital] Al voltant del 8 de març... dones importants

| Eduard Garcia Molina | IES Digital
[IES Digital] Al voltant del 8 de març... dones importants

Tenim un llistat de dones que han sigut molt importants i han lluitat aferrissadament per aconseguir els drets que ara tenim les dones, com ara, el sufragi femení. Destaquem, especialment Clara Campoamor, abanderada dels drets de les dones i pionera en la lluita per aconseguir el vot femení.

També volem destacar, el paper d'aquelles dones que han sigut reconegudes internacionalment amb el Premi Nobel de la Pau. Parlem de la jove Malala Yousafzai. També altres dones més properes al nostre panorama literari que han aconseguit reconeixement internacional, com és Mercè Rodoreda, una de les nostres feministes contemporànies a través de la literatura, la seua obra ha sigut traduïda a més de 30 llengües diferents. Igualment, encara que aquestes dones "han passat a la història" val a dir que la nostra pròpia història està feta per dones que, de manera més o menys anònima contribueixen diàriament a la lluita per la igualtat de gènere. 

Vídeo fet per: Maria Ortín, Silvia Camarasa, Lidia Pérez

Ressennya feta per: IES DigitalL'article té 32 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).