[IES Digital] Arqueologia al Campello i al MARQ

| Eduard Garcia Molina | IES Digital
[IES Digital] Arqueologia al Campello i al MARQ

El passat dia 2 de febrer tots els alumnes de 1r d’ESO, vam visitar Campello per veure el jaciment arqueològic la Illeta dels Banyets, acompanyades amb les professores Gemma Llorca, d’informàtica, Imma Merino, de Biologia, i M. José Aroca, de Geografia i Història. Al jaciment, ens van explicar com vivien durant el Paleolític, les ferramentes que utilitzaven per sobreviure i, a més, ens van mostrar les cases reconstruïdes en les qual vivien. Per veure les termes, ens van separar en dos grups, per poder explicar-ho amb més tranquil·litat. Mentre esperàvem, vam decidir fer un joc per no avorrir-nos.

 

012

 

Després ens vam desplaçar a Alacant, per veure el museu arqueològic, el MARQ, on ens explicaren totes les ferramentes, pintures rupestres, i també com soterraven els seus difunts amb els objectes més volguts: llances creades per ells mateixos amb pedres, fusta o ossos, a més de molta ceràmica. Més tard, vam tornar a Biar i allí, ens vam separar: els de Biar i els que tornaven amb autobús als seus pobles. Ens va agradar aprendre més sobre la Prehistòria.

Alejandra Molina Sanjuán. 1r d’ESO

L'article té 35 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).