• Inici
  • IES Digital
  • [IES Digital] Crònica de la nostra eixida a Múrcia. Alumnes d'ESO de francés i plàstica

[IES Digital] Crònica de la nostra eixida a Múrcia. Alumnes d'ESO de francés i plàstica

| Eduard Garcia Molina | IES Digital
[IES Digital] Crònica de la nostra eixida a Múrcia. Alumnes d'ESO de francés i plàstica

Eren les 8:00 i l’autobús estava a punt d’arrancar. Els alumnes de francès de tota l'ESO i els de plàstica de segon d’ESO ens dirigíem a Múrcia per rebre una visita guiada en francès per la ciutat a càrrec d’alguns alumnes de la Universitat de Turisme del lloc i veure el museu del Salzillo.

 

CONEIXENT MÚRCIA AMB ELS ALUMNES DE TURISME

Vam arribar, per fi, i el primer lloc on ens vàrem dirigir fou a la Universitat de Turisme. Una vegada allí, ens van fer passar a la cantina on poguérem esmorzar i agafar forces abans de l’intens dia que ens esperava. Quan vam acabar dos alumnes ens van fer una breu explicació sobre tot el que veuríem. Aleshores, ens vam dividir en dos grups i, un després de l’altre, vam començar el tour. Amb alguns nervis, els alumnes ens van ensenyar alguns dels llocs més emblemàtics de Múrcia, com ara, la impressionant catedral, el casino o diferents places i, fins i tot, ens van deixar una estoneta lliure per tal que investigàrem pel nostre compte. Quan la visita va finalitzar, alumnes i professors de la Universitat ens van reconduir al punt de partida on férem un mosset per dinar. Ara sí, ens havíem d’acomiadar dels nostres guies i continuar el viatge sense ells.

02

 

VISITEM EL MUSEU DE SALZILLO

El nostre següent destí va ser un enorme parc on vam descansar durant una hora. Tot seguit, vàrem caminar fins arribar al Museu del Salzillo. Un guia del museu ens va contar amb emoció tot el que veuríem amb els nostres ulls curiosos i ens va explicar un poc d’història religiosa sobre la ciutat. A continuació vam passar a veure la exposició que ens havia estat esperant durant tot el dia. El primer que poguérem contemplar va ser un enorme betlem napolità que a ningú no ens va deixar indiferent. Després vam veure algunes figuretes religioses i una sèrie de betlems fets de molt curiosos materials fins arribar a una capella.

Aquell va ser el final del nostre breu viatge. Sens dubte ni quimera, tots ens trobàvem molt cansats i més d’un va haver de carregar la bateria durant el trajecte de tornada.

 

Silvia Camarasa, Lucia Alba, Àngels Castelló i Lucia Hernández.

4t d'ESO

03

L'article té 37 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).