• Inici
  • IES Digital
  • [IES Digital] L'alumnat de segon de batxillerat de l'IES Biar visita la Universitat d'Alacant

[IES Digital] L'alumnat de segon de batxillerat de l'IES Biar visita la Universitat d'Alacant

| Eduard Garcia Molina | IES Digital
[IES Digital] L'alumnat de segon de batxillerat de l'IES Biar visita la Universitat d'Alacant

El divendres 3 de febrer, els alumnes de segon de Batxillerat de l'IES Biar assistírem a una visita a la Universitat d'Alacant amb el motiu de conéixer el campus on possiblement molts de nosaltres continuarem els estudis el pròxim curs.

Els alumnes ens separàrem en les diferents branques de sabers i férem un recorregut per les diferents facultats i instal·lacions del campus, acompanyats per actuals estudiants, que resolien dubtes sobre la nostra futura vida universitària. 
 
A més d'aquests itineraris, vam assistir a una conferència sobre informació bàsica de la UA, com els graus que s'hi ofereixen i els plans d'estudi. També es va tractar la Prova d'Accés a la Universitat, la qual fins ara havia estat envoltada d'una gran incertesa, per la manca d'informació per part de les autoritats.
 
L'eixida, que es duu a terme tots els anys per part del Departament d'Orientació del centre, és una primera presa de contacte dels alumnes de batxillerat amb la universitat, i els estudiants acabem l'excursió molt agraïts per la informació rebuda. 
 
Emma Håkonsdatter Wikberg
2n de Batxillerat ''B''
 
009

L'article té 50 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).