• Inici
  • IES Digital
  • [IES Digital] 24 de novembre, una nova vaga contra les "revàlides franquistes", per Sara Vento i Nerea Vicente

[IES Digital] 24 de novembre, una nova vaga contra les "revàlides franquistes", per Sara Vento i Nerea Vicente

| Eduard Garcia Molina | IES Digital
[IES Digital] 24 de novembre, una nova vaga contra les "revàlides franquistes", per Sara Vento i Nerea Vicente

El Sindicat d'Estudiants convoca una nova vaga per al 24 de novembre per tal d’aconseguir abolir les revàlides.

Després de l'èxit que va tindre la manifestació del dia 26 d’octubre en la qual milions de jóvens buidem les aules i paralitzem per complet l'educació, alhora que centenars de milers omplim els carrers en manifestacions multitudinàries (més de 60.000 en els carrers de Madrid, 50.000 a Barcelona, 15.000 a Bilbao, 10.000 a València, més de 30.000 a Andalusia, més de 20.000 a Galícia i desenes de milers més en les 70 manifestacions que es van realitzar en tots els territoris de l'Estat), el Sindicat d’Estudiants ha decidit organitzar una segona vaga en contra d’aquestes revàlides aquest dijous, 24 de novembre.

Aquesta vegada també s’han convocat manifestacions a les grans ciutats, com pot ser la de València, una de les més pròximes a nosaltres, i que començarà a les 12 hores a la facultat d’Història, com la passada manifestació.

El passat 26 d'octubre, data de la darrera mobilització, 20 alumnes de l'IES Biar, junt a 40 companys de Villena vam decidir donar suport a la vaga i anàrem amb un autobús per participar a la manifestació de València.

En aquesta ocasió, els estudiants de segon cicle d'ESO i Batxillerat de l'IES Biar secundem la vaga però no podrem assistir-hi, ja que com que ens trobem a les setmanes d'exàmens prèvies a l'avaluació, no en som suficients per cobrir un autobús, amb la consegüent despesa que això comporta. Tot i que ens haguera agradat molt anar-hi, esperem poder participar en pròximes convocatòries.

L'article té 32 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).