Previous ◁ | ▷ Next

Mª Teresa Richart i Malena Martínez de l'Associació d'Amics del Patrimoni de Biar [vídeo]

L'estiu de l'any passat un grup de persones plantejaren la creació de l'Associació d'Amics del Patrimoni de Biar, que de les més de cinquanta associacions locals és la més jove de totes. L'associació es crea a partir de la necessitat d'informar i que la gent del poble s'implique en la preservació, difusió i valoració del patrimoni de Biar, tant del material com l'immaterial, com ara les tradicions, la llengua o la gastronomia.

Mª Teresa Richart i Malena Martínez presidenta i vicepresidenta respectivament de l'associació responen a qüestions com ara els objectius que tenen a curt i mitjà termini, les activitats i eixos de treball que s'estan començant a treballar des de l'associació, com ara la recuperació del llançament de botes en el carrer del Romer el divendres de la Mare de Déu de Dolors, o també quines són les pròximes activitats, com ara la presentació de l'associació el proper 10 d'abril, així com ens detallen què esperen aportar des de l'associació d'Amics del Patrimoni al poble de Biar.

Val a dir que amb esta primera entrevista a membres d'una associació local, des de Biar Digital obrim un subapartat dins de l'apartat Fent Poble, per anar donant veu a totes les associacions de Biar que donen vida al seu important teixit associatiu local.

Mitjà

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital [IES Digital] L’Erasmus + a l’IES Biar: «Canviant vides, obrint mentalitats», per M. José Aroca… https://t.co/VbawK4dDQa
8hreplyretweetfavorite
BiarDigital Arriba un any més a Biar la festa de Sant Antoni Abat https://t.co/Belo3rkXai https://t.co/C0w9JHPdqO
8hreplyretweetfavorite
BiarDigital Renovació del carnet de socis del poliesportiu municipal https://t.co/qRoii19bam https://t.co/2JKRu6M4HW
11hreplyretweetfavorite
BiarDigital [IES Digital] "ES GUANYA I S'APRÉN", per Gloria Calabuig https://t.co/439TrVW31x https://t.co/SZTnRkfHWB

Enquesta

Sí - 70.2%
No - 23.4%
Indiferent - 6.4%

Han votat: 47
Enquesta tancada on: Setembre 21, 2018
Joomla templates by Joomlashine