• Inici
  • Esports
  • Bona actuació de les patinadores del Club 'Vila de Biar' en el Campionat d'Espanya

Bona actuació de les patinadores del Club 'Vila de Biar' en el Campionat d'Espanya

| Eduard Garcia Molina | Esports
Bona actuació de les patinadores del Club 'Vila de Biar' en el Campionat d'Espanya

Tania Vidal

Segons s'ha informat per part del Club de Patinatge 'Vila de Biar' a través de les seues xarxes socials, a finals del mes passat se celebrava el Campionat d'Espanya en la modalitat sols dansa a Torredembarra (Tarragona).

En el Campionat competien les categories Juvenil, Júnior i Sènior, tot i això, el Club de Patinatge 'Vila de Biar' participava en les dues primeres categories obtenint bons resultats per a les patinadores biarudes, per una banda Gema Hernández (Juvenil) va quedar la desena classificada, mentre que Tania Vidal va ser la setena en la seua categoria (Júnior).

Des del club s'ha felicitat el treball de les seues competidores felicitant-les pels resultats, així mateix va celebrar que haja sigut un gran final de temporada, destacant que és una forta espenta per a treballar de cara a la pròxima temporada i aconseguir nous objectius.

141

Tania Vidal

142

Gema Hernández

L'article té 374 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).