• Inici
  • Esports
  • El Xaloc Alacant de Powerchair es proclama campió de Lliga i Copa

El Xaloc Alacant de Powerchair es proclama campió de Lliga i Copa

| Eduard Garcia Molina | Esports
El Xaloc Alacant de Powerchair es proclama campió de Lliga i Copa

El biarut Víctor Guill Vidal amb la biaruda Ángela Palazón Conca, jugadora de futbol sala del Xaloc Alacant

Després de posar-se per davant en la classificació el passat mes d'abril, l'equip de Powerchair al què pertany el biarut Víctor Guill Vidal, el Xaloc Alacant, va aconseguir una jornada històrica aconseguint ser el campió de la primera Lliga i la primera Copa d'este esport organitzada a Espanya.

L'equip dirigit per José Luis Ferre es va desplaçar fins a Màlaga per tal de disputar l'última jornada de la competició els passats dissabte i diumenge. Tot i que sols el separaven tres punts de Los Atómicos de Còrdova. El Xaloc va disputar dos partits en esta última jornada, el primer partit va guanyar per un contundent 6-0 davant dels Bulls de Sevilla, i el seu rival, Los Atómicos, no passaren del 0-0 contra el Isbilya de Sevilla, aconseguint així el títol de lliga per part de l'equip alacantí. Al dia següent, el Xaloc es va tornar a imposar per 8-0 davant l'Inter de Jaén, segons s'ha informat des del diari Información.

A més a més, el jugador del Xaloc Alacant Samuel Grau, es va adjudicar el trofeu "Pichichi" amb 24 gols durant el campionat lliguer, mentre que el trofeu Zamora amb sols un gol encaixat va ser per al jugador MVP. A este èxit cal afegir que el Xaloc es proclamara també campió de la Copa d'Espanya.

Convocat per a la Selecció espanyola

No acaben ací els èxits per al jove biarut, ja que s'ha fet oficial la llista dels huit jugadors que composaran la Selecció espanyola de Powerchair i que disputarà el torneig internacional europeu a Ginebra (Suïssa), el pròxim mes d'agost, entre els quals s'hi troba Víctor Guill Vidal, juntament amb el seu company d'equip Samuel Grau.

L'article té 322 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).