Un eficaç Biarense s'imposa a La Romana

| CD Biarense | Esports
Un eficaç Biarense s'imposa a La Romana

CD BIARENSE 1-0 CF AT LA ROMANA
Gol de Pau

Esta jornada el Biar va disputar un partit típic de segona regional. Dissabte a les 17h, plovitejant i amb mal joc. Però amb una victòria per la mínima que ens deixa molt bon sabor de boca en el dia del Mig Any Fester de la Romana. Dolçoreta.

Últimament estavem acostumant-nos a tindre gran part de la possessió, ixir tocant des de baix i tindre moltes ocasions... que no sempre ens donava el resultat esperat. Esta setmana va ser al revés: no vam generar molt, ni vam dominar amb claredat, però vam anotar una de les poques que vam tindre i vam saber mantindre la porteria a 0.

Curiosament, en una de les poques jugades que vam fer el que devíem, Diego es va plantar per banda en l'àrea rival. Després d'un mal rebuig romanés, Pau, en la seua faceta de fer-se l'òbila va aconseguir la pilota i la va clavar en la xarxa. 1-0 al minut 20 i amb molt de partit per davant.

La primera meitat va seguir amb un clima de mal joc, i d'encadenar poques jugades combinades front a un rival que ho apostava tot al joc directe i a la pilotada.

Al segon temps va parar de ploure, però el joc seguia sent gris. Amb un resultat ajustat, es va posar la cosa tensa, i en una mala acció d'un rival, el netet més menut de Cosme va treure el seu mal geni responent-li amb un espentó. Total, els 2 expulsats i a jugar 10 contra 10.

Amb este nou condicionant, els de la Romana, amb l'Arrano Beltza a l'escut del poble, van millorar i nosaltres vam començar a defensar-nos i a estar un poc partits. En una contra de Juan Carlos vam estar a punt de sentenciar el partit en un mà a mà contra el porter, però va saber traure-la amb eficàcia.

Ells van tindre alguns arreons finals, arrancà de cavall i parà de somera, però Roberto tenia el dia. Va traure algunes molt bones mans que ens van permetre mantindre el resultat i fer-nos amb els 3 punts. En resum, els 3 nets de Cosme van tindre el seu protagonisme en el partit.

El pròxim partit el juguem este dissabte a les 19h en Elx, contra el segon classificat, un osset de la categoria. Anem a per ells amb la intenció de traure un bon resultat.

L'article té 205 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).