• Inici
  • Esports
  • La patinadora biaruda Lucía Rodríguez Martínez quarta d'Europa

La patinadora biaruda Lucía Rodríguez Martínez quarta d'Europa

| Eduard Garcia Molina | Esports
La patinadora biaruda Lucía Rodríguez Martínez quarta d'Europa

A finals del mes de setembre, s'informava des de Biar Digital que les patinadores del Club de Patinatge Biar Lucía Rodríguez, Inés Carpena, Tania Vidal, Alicia Punzano, Andrea Sánchez i Malena Solbes es classificaven per als campionats estatals de les seues respectives categories.

213

Tot fent menció especial per a Lucía Rodríguez que, gràcies a la seua plata en la modalitat "Sols dansa" en el Campionat d'Espanya, a banda del bronze en "Lliure individual" en el Campionat autonòmic, obtingué una plaça per a la Copa d'Europa aleví. Aquest campionat internacional va tindre lloc a Paredes (Portugal) durant els dies 4, 5 i 6 de Novembre, i la patinadora del Club Vila de Biar Lucía Rodríguez Martínez competia en la modalitat "Sols dansa" juntament amb altres companyes i companys de la Selecció espanyola, val a dir que és el segon any que Rodríguez compateix en la categoria aleví.

Quarta d'Europa

Després de la realització dels seus tres programes: dues danses obligatòries i una dansa lliure, la jove biaruda va obtindre un meritori 4t lloc en el Campionat d'Europa. Com no pot ser d'altra forma les seues entrenadores, Náyade Lajara i Bárbara Sánchez volgueren enviar molts ànims i l'enhorabona a la seua patinadora així com familiars i amics.

213

L'article té 705 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).