• Inici
  • Esports
  • La patinadora biaruda Lucía Rodríguez Martínez disputa a Portugal el Campionat d'Europa

La patinadora biaruda Lucía Rodríguez Martínez disputa a Portugal el Campionat d'Europa

| Eduard Garcia Molina | Esports
La patinadora biaruda Lucía Rodríguez Martínez disputa a Portugal el Campionat d'Europa

A finals del mes de setembre, s'informava des de Biar Digital que les patinadores del Club de Patinatge Biar Lucía Rodríguez, Inés Carpena, Tania Vidal, Alicia Punzano, Andrea Sánchez i Malena Solbes es classificaven per als campionats estatals de les seues respectives categories.

Tot fent menció especial per a Lucía Rodríguez que, gràcies a la seua plata en la modalitat "Sols dansa" a banda del bronze en "Lliure individual" en el Campionat d'Espanya, obtingué una plaça per a la Copa d'Europa aleví. Aquest campionat internacional tindrà lloc a Paredes (Portugal) durant este mes. Val a dir que Rodríguez participarà en la modalitat "Sols dansa" en categoria aleví.

Com no pot ser d'altra forma les seues entrenadores, Náyade Lajara i Bárbara Sánchez han volgut enviar molts d'ànims a la seua patinadora. Hui es realitzaran els entrenaments oficials i començarà la competició que acabarà este divendres.

L'article té 590 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).