La biaruda Ana Camarasa campiona per partida doble en la sisena prova de la Lliga espanyola d'Orientació

| Eduard Garcia Molina | Esports
La biaruda Ana Camarasa campiona per partida doble en la sisena prova de la Lliga espanyola d'Orientació

El passat cap de setmana, 9 i 10 d'octubre, es va disputar la VII edició del Trofeu Nazarís, sisena prova de la Lliga espanyola d'Orientació 2021 a la província de Granada, concretament a la localitat de Purullena i el barri granadí de l'Albayzín.

Val a dir que la biaruda Ana Camarasa (Centre Esportiu Colivenc) va tindre una gran actuació a terres granadines, guanyant per partida doble: primera classificada en la prova de Distància llarga F-Èlit, on va estar acompanyada per María Soriano, del Club d'orientació de Villena (2ª) i per la colivenca Esther Gil (3ª), del Centre Esportiu Colivenc, a l'igual que Camarasa.

En la Distància Mitjana F-Èlit, Camarasa també va liderar la classificació, acompanyada d'Esther Gil (2ª), i en el global com és natural Ana Camarasa va ser líder també, mentre que Esther Gil (Centre Esportiu Colivenc) va ser segona, i tercera de la jornada en el global va ser María Soriano, del Club d'orientació de la veïna localitat de Villena.

Es pot trobar més informació a la web de la prova o a la web de la Federació espanyola d'Orientació:

https://www.oveleta.com/nazaries-2021
https://www.fedo.org

L'article té 577 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).