• Inici
  • Esports
  • El Club de Futbol Sala Biar lamenta la falta de comunicació amb la Regidoria d'Esports en la suspensió temporal de la Lligueta d'estiu

El Club de Futbol Sala Biar lamenta la falta de comunicació amb la Regidoria d'Esports en la suspensió temporal de la Lligueta d'estiu

| Eduard Garcia Molina | Esports
El Club de Futbol Sala Biar lamenta la falta de comunicació amb la Regidoria d'Esports en la suspensió temporal de la Lligueta d'estiu

Els passats 28 i 29 de juny arrancava a Biar organitzada pel Club de Futbol Sala la X Lligueta d'Estiu amb un total de 16 equips de diferents localitats del nostre entorn, a banda d'alguns equips locals, com és lògic.

Una Lligueta que de moment no ha estat exempta d'altibaixos per les restriccions que marca la propagació de la pandèmia, ja que després de jugar-se la primera jornada es van haver d'ajornar les jornades 2, 3 i 4, i concretament de l'1 al 14 de juliol, on els equips que jugaven partit podien accedir al pavelló municipal, únicament, no podia hi haver públic a les grades.

El 3 de juliol hi havia un nou anunci per part de l'organització, ja que es paralitzava la Lligueta a causa de les restriccions sanitàries, no es podria disposar del pavelló durant almenys 14 dies, fins als 18 de juliol, per tant les jornades 4, 5 i 6 quedaven de moment ajornades per jugar-les més avant. Tot i això en el comunicat s'especificava que era "l'únic esport que no puga accedir al Pavelló Municipal".

Finalment, ahir es va publicar un nou comunicat per part del Club de Futbol Sala Biar, on s'indicava l'inici de la Lligueta amb normalitat el passat 28 de juny, complint les normes sanitàries i on el públic que assistia als partits havia de deixar les seues dades per poder accedir a les instal·lacions municipals. Continuant amb la cronologia de la suspensió de l'entrada de públic i afirmant comprendre la situació a causa de l'augment de casos de Covid 19 a Biar. El comunicat continua amb el nou anunci d'ajornament de la Lliga fins al 16 de juliol, un fet que segons l'organització es va entendre, tot i això els responsables de l'organització es van posar en contacte amb l'Ajuntament "per la brevetat del comunicat rebut que indicava l'ajornament de l'activitat", tot i això des del club es va rebre amb sorpresa que l'únic esport afectat era el futbol sala, un fet que "sense ànim de perjudicar a altres activitats, no és lògic" per al propi club de futbol sala, així mateix s'assenyala que no entenen que els grups d'edat siga impediment per a cancel·lar només la Lligueta, ja que com és sabut l'expansió del virus es dóna especialment entre joves de 20 a 29 anys.
 
Finalment, ahir mateix, que es va realitzar el comunicat per part del club, es va rebre un nou comunicat per part de l'Ajuntament indicant als organitzadors que l'activitat quedaria suspesa fins al dia 23 de juliol, lamentant la falta d'explicacions per part de la Regidoria i indicant que es poden buscar solucions alternatives, com ara buscar una pista exterior. També es lamenta en el comunicat fet públic pel Club de Futbol Sala Biar "la falta de comunicació entre clubs i l'administració", demanant que es faça un comunicat per part de l'Ajuntament informant de la situació per poder respondre als 16 equips i prop de 170 participants, així com al públic en general que estan participant de la X Lligueta d'Estiu de futbol sala.
 
Crítiques des de l'oposició

Les crítiques a la gestió també provenen de Compromís, ja que la formació política a través de les seues xarxes socials afirma que "ja és hora que l'Ajuntament actue, propose i dispose", lamentant que el consistori local s'escuda "en l'excusa de la situació sanitària" per a no fer propostes culturals i esportives. Compromís també ha demandat que "és dur veure com altres poblacions no han deixat de fer activitats, concerts, proves esportives, etc. recolzant les associacions del poble... i què passa a Biar, doncs que està en "stand by" o en mode descans, com vulguem dir-li". Tot i això han indicat que més greu que la falta de programació d'activitats és la falta de comunicació.

L'article té 23 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).