Imprimir aquesta pàgina

El biarut Víctor Guill convocat al primer entrenament per confeccionar l’equip oficial de la Selecció espanyola de Power Chair Football

Víctor Guill a Alacant Víctor Guill a Alacant CD Biarense

El futbol amb cadira de rodes elèctrica, conegut també com a Power Soccer o Power Chair Football és un esport adaptat de competició per a persones que utilitzen cadira de rodes elèctrica. Els partits es juguen en un poliesportiu que tinga una pista de bàsquet de reglament.

És el cas del jove biarut Víctor Guill que actualment juga en l'equip del Power Chair Football del Xaloc Alacant. El nostre jove veí ha estat convocat al primer entrenament per confeccionar l’equip oficial de la Selecció espanyola de Power Chair Football.

Els primers entrenaments es portaran a terme a Jaén, els pròxims 19 i 20 de juny. Així s'ha informat des de les xarxes socials del CD Biarense, que com no pot ser d'altra forma ha volgut felicitar a Guill i desitjar-li molta sort en l'experiència per intentar arribar a la Selecció espanyola.

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

Articles relacionats (per etiqueta)