• Inici
  • Esports
  • L'equip de volei del CD Biarense en categoria infantil es classifica per a la fase d'ascens

L'equip de volei del CD Biarense en categoria infantil es classifica per a la fase d'ascens

| Eduard Garcia Molina | Esports
L'equip de volei del CD Biarense en categoria infantil es classifica per a la fase d'ascens

A finals d'este mes la ciutat d'Elx acollirà la fase d'ascens de fase de categoria de volei en categoria infantil on gràcies a la temporada realitzada tindrà representació biaruda a través de l'equip del CD Biarense en esta categoria.

El partit decisiu d'este cap de setmana passat de les biarudes davant l'Inmaculada Jesuitas ha donat el passe per disputar la fase d'ascens, encontre que tot i que va van perdre les xiques del CD Biarense per 3-1 a Alacant els va valdre per a la classificació igualment, ja que sols necessitaven guanyar un dels quatre sets que va donar de sí l'encontre.

Com no podia ser d'altra forma les joves han rebut la felicitació del seu club, així com s'ha felicitat Nacho Domínguez, entrenador de l'equip.

L'article té 34 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).