• Inici
  • Esports
  • L'atleta biaruda Anna Ferre Navarro 13ª en el Campionat d'Espanya

L'atleta biaruda Anna Ferre Navarro 13ª en el Campionat d'Espanya

| Eduard Garcia Molina | Esports
L'atleta biaruda Anna Ferre Navarro 13ª en el Campionat d'Espanya

El passat cap de setmana la capital catalana de Tarragona va acollir el Campionat d'Espanya d'atletisme on va participar la jove biaruda Anna Ferre Navarro, qui va participar gràcies a estar inclosa entre les 24 millors atletes del rànquing en la prova dels 100 metres tanques, concretament en la categoria Sub-18.

Finalment Anna va acabar el Campionat d'Espanya sub18 en el lloc 13 en la prova dels 100 tanques. Lamentablement un colp amb la segona tanca li va impedir millorar la seua marca personal en la prova. Per a la biaruda és el segon Campionat d'Espanya a l'aire lliure consecutiu, i segons el seu equip, el Club d'Atletisme Vall d'Albaida (CAVA)-Stock Logistic li servirà "per a agafar experiència i seguir creixent", aplaudint el paper de la jove competidora.

Per la seua banda, el també biarut Toni Verdú i entrenador d'Anna, no ha amagat la mala sort amb eixe colp a la segona tanca, tot i que "així és l'esport", ha sentenciat. Esperant que l'any que ve competisca de nou i continue amb la línia ascendent.

L'article té 43 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).