• Inici
  • Esports
  • El biarut Xavi Verdú classificat per disputar el Campionat d'Espanya de 10K d'atletisme

El biarut Xavi Verdú classificat per disputar el Campionat d'Espanya de 10K d'atletisme

| Eduard Garcia Molina | Esports
El biarut Xavi Verdú classificat per disputar el Campionat d'Espanya de 10K d'atletisme

El passat diumenge 12 de gener la ciutat de València va acollir la prova d'atletisme 10K València Ibercaja 2020, un total de 10 kilòmetres amb un circuit urbà en ruta. Cal destacar que ha sigut el millor 10K mundial, on han baixat els récords tant del món com europeu.

Així mateix cal destacar la participació biaruda en la prova a través de l'atleta Xavi Verdú, qui va fer la seua millor marca personal en este tipus de prova realitzant el recorregut en sols 32'07", una marca que com s'indica en el titular el classifica directament per a competir en el Campionat d'Espanya de 10K, prova que se celebrarà el pròxim 4 d'abril a Don Benito (Badajoz).

Pel que fa a la classificació, Verdú ha sigut el 32º en màster M-35, mentre que en la classificació general ha quedat en el lloc 206 entre 7.000 atletes.

L'article té 41 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).