Previous ◁ | ▷ Next

La biaruda Ana Camarasa tercera en el Campionat Ibèric d'Orientació

Coincidint amb les Festes de Maig al nostre poble, se celebrava a la localitat sevillana d'El Pedroso el Campionat Ibèric Femení d'Orientació on a través del Centre Esportiu Colivenc participava la nostra veïna Ana Camarasa.

La jornada es va desenvolupar durant els passats dissabte 11 de maig i diumenge 12, val a dir que Ana va obtindre la setena plaça en la primera prova, la distància mitjana, celebrada dissabte. Una plaça que no va deixar contenta a Camarasa, qui va aprofitar la vesprada per a poder recuperar-se, i aconseguir un millor resultat durant la jornada següent, en la què les competidores afrontaren la prova llarga (11,6 Km), quedant Ana la quarta classificada el diumenge. Mentre que en la prova del sprint, realitzada dissabte 11 a la vesprada, la nostra veïna va quedar en cinqué lloc, prova puntuable també per a la classificació general.

Finalment i pel que fa a la classificació general de les dos proves, la nostra veïna va quedar tercera en el Campionat Ibèric Femení d'Orientació, sols per darrere de les corredores María Prieto del club Malarruta, i de Violeta Feliciano, companya d'Ana en el CE Colivenc.

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Malestar entre les mares i pares per la supressió d'un grup de 6é de Primària en el CEIP Mare de Déu de Gràcia… https://t.co/wuton566w2
BiarDigital "La política municipal", per Eduard Garcia Molina https://t.co/Z5pANrRSFp https://t.co/Llotq8ol4j
BiarDigital Cancel·lades les classes i les activitats esportives per alerta roja climàtica https://t.co/FeSgsndLwk
BiarDigital "Por el amor verdadero e interminable", per Mayte Salguero https://t.co/srG6M0Rmy4

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine