Previous ◁ | ▷ Next

La biaruda Ana Camarasa tercera en el Campionat Ibèric d'Orientació

Coincidint amb les Festes de Maig al nostre poble, se celebrava a la localitat sevillana d'El Pedroso el Campionat Ibèric Femení d'Orientació on a través del Centre Esportiu Colivenc participava la nostra veïna Ana Camarasa.

La jornada es va desenvolupar durant els passats dissabte 11 de maig i diumenge 12, val a dir que Ana va obtindre la setena plaça en la primera prova, la distància mitjana, celebrada dissabte. Una plaça que no va deixar contenta a Camarasa, qui va aprofitar la vesprada per a poder recuperar-se, i aconseguir un millor resultat durant la jornada següent, en la què les competidores afrontaren la prova llarga (11,6 Km), quedant Ana la quarta classificada el diumenge. Mentre que en la prova del sprint, realitzada dissabte 11 a la vesprada, la nostra veïna va quedar en cinqué lloc, prova puntuable també per a la classificació general.

Finalment i pel que fa a la classificació general de les dos proves, la nostra veïna va quedar tercera en el Campionat Ibèric Femení d'Orientació, sols per darrere de les corredores María Prieto del club Malarruta, i de Violeta Feliciano, companya d'Ana en el CE Colivenc.

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital [IES Digital] Una etapa que s'acaba, una altra que ara comença... https://t.co/mN0uXIwn1h https://t.co/tEYz7cDyU4
15hreplyretweetfavorite
BiarDigital Una etapa que s'acaba, una altra que ara comença ... https://t.co/w75DZjzP0c https://t.co/zqbxuMG6Vb
18hreplyretweetfavorite
BiarDigital Juan Vale Carrasco presenta la seua dimissió com a coordinador local de Ciudadanos https://t.co/OvybaOcy1G
24hreplyretweetfavorite

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine