Imprimir aquesta pàgina

El biarut Joan Sanchis Verdú campió del torneig COTIF internacional de futbol juvenil amb la Selecció de l'Alcoià

Durant estos dies s'està portant a terme a la localitat de l'Alcúdia (Ribera Alta) el torneig COTIF internacional juvenil de futbol, torneig amb presència biaruda, ja que en la Selecció de l'Alcoià s'enquadra el jove biarut Joan Sanchis Verdú, concretament en la categoria pre-benjamins que finalment han guanyat el torneig en la seua categoria. Sanchis s'integra en la selecció comarcal de l'Alcoià com a jugador en la categoria pre-benjamí del CD Alcoyano, on juga des de fa dos anys.

02

Un torneig ple de victòries

Durant tot el torneig la Selecció de l'Alcoià ha tingut una línia incontestable de victòries, enquadrada en el grup A amb l'UD Canals, a qui va guanyar per 2-0, CFB Gandia, a qui la selecció comarcal va guanyar per 0-4, amb la Selecció CEP, qui va ser derrotada per 4-1, amb la UD Benimodo, qui va caure per 2-3, i la Selecció Soccer Team, a qui els integrants de la nostra comarca guanyaren per 1-0, passant a semifinals contra el segon classificat del grup B, format també per 5 equips de la nostra comunitat autònoma.

01

La Selecció de l'Alcoià amb els seus entrenadors Jordi Cortés i Aarón González

Després de superar amb cinc victòries i com a primer de grup la Selecció alcoiana es va enfrontar en semifinals al CD Malilla de València, a qui va golejar per 3-1, classificant-se per a la final, on també es va enfrontar a un equip de la capital del Túria, el Play Win Soccer, a qui va guanyar per 2-0 proclamant-se així com a selecció campiona del torneig en la categoria de pre-benjamins el passat 8 d'agost.

03

Una final accidentada

Tot i que la final davant de l'equip valencià es va jugar dimecres, no estava així previst, ja que era dimarts quan s'havia de jugar la final, fet que no va ser possible per la gran ventada que va sacsar l'Alcúdia fent impracticable el futbol. Segons testimonis presencials el vent era tan fort que s'emportava taules i cadires i fins i tot arrencava alguns banderins dels equips participants del torneig de futbol.

04

Dos voltes campions de Lliga

Val a dir que el nostre veí juga des de fa 2 anys en la categoria pre-benjamí del CD Alcoyano, on per dos anys consecutius (2016-2017 i 2017-2018) han guanyat la Lliga en la seua categoria.

05

Un trofeu de categoria internacional

Del 28 de juliol al 8 d'agost s'ha disputat a l'Alcúdia la 35 edició del COTIF a la localitat valenciana de l'Alcúdia, val a dir que este torneig de futbol junior té entre els seus protagonistes a jugadors que com a molt són Sub-20, és a dir, que no es permet a jugadors que passen d'esta edat (20 anys). En el torneig juguen diverses seleccions internacionals així com autonòmiques.

(Este article d'opinió que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Articles relacionats (per etiqueta)