Resposta de la Regidoria d'Esports al comunicat del Club Ciclista i les declaracions d'Alcaldia sobre l'anunci de cancel·lació de la Marxa BTT "Serra de Biar"

Després del comunicat del Club Ciclista de Biar (CCB) del passat dimecres on afirmava que la Marxa BTT "Serra de Mariola" enguany no s'organitzaria, i de la resposta d'Alcaldia també en forma de comunicat que va tindre lloc el passat dimarts, hui la Regidoria d'Esports ha emés un comunicat que reproduïm a continuació on la regidora d'Esports, Laura Valdés, ha mostrat el seu desacord amb les declaracions de l'alcalde de Biar en les xarxes socials, com també es diu "lamentar la decisió de no dur a terme la 14ena Prova BTT de Biar" tot i "respectar la decisió de la Comissió organitzadora i de la Junta Directiva del Club Ciclista".

 

COMUNICAT DE LA REGIDORIA D'ESPORTS 

Després dels fets ocorreguts recentment relatius a la Marxa BTT, vull manifestar el meu desacord amb les paraules i publicacions que l’Alcalde de Biar ha deixat anar en les xarxes socials i en alguns mitjans. Pense que s’ha equivocat i que hi ha maneres millors de solucionar aquests assumptes.

També vull fer saber que se li ha demanat personalment que rectifique i que valore la necessitat d’utilitzar altres fórmules per a tractar un tema tan delicat com aquest.

Per la meua part, he tractat de trobar solucions i apropar postures per desfer qualsevol malentès amb el Club Ciclista. De fet, el dilluns 12 de febrer em vaig reunir amb 4 membres de la Junta del Club per tal de resoldre les possibles desavinences després que la Comissió organitzadora de la Marxa BTT decidira dimitir. La reunió va aprofitar perquè es pogueren explicar detalladament els motius pels quals s’ha arribat a aquesta situació i conèixer de primera mà el malestar del Club Ciclista. No vam ser a temps d’explicar al poble que estàvem treballant en aquesta línia perquè els comentaris a les xarxes de l’alcalde van precipitar els fets i van tensionar més la situació.

Pense que la millor solució és el diàleg, i arribar a un enteniment per cadascuna de les parts implicades. Vull fer constar que les portes d’aquesta Regidoria sempre estaran obertes al Club Ciclista i a totes les associacions esportives per a trobar fórmules i solucions als problemes que ocasiona el dia a dia. Per això, lamentem la decisió de no dur a terme la 14ena Prova BTT de Biar, però respectem la decisió de la Comissió organitzadora i de la Junta Directiva del Club Ciclista. Continuarem treballant perquè en algun moment es reconsidere la determinació i que la seua decisió no signifique un adéu definitiu. Sabem la il·lusió que hi ha al darrere d’aquest projecte i com són de necessàries aquestes iniciatives per a l’esport biarut.

He d’admetre que no som perfectes i tenim errors, i assumir-los és el primer pas per a solucionar-los, això sí, parlant, amb professionalitat i amb la millor voluntat.

Per acabar, voldria donar les gràcies a les persones que any rere any s’han dedicat a organitzar aquesta prova de forma desinteressada, així com a la resta d’associacions que dia a dia treballen per garantir que Biar tinga un esport de qualitat.

Laura Valdés Martínez

Regidoria de Joventut, Esports i Promoció Lingüística

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital L'empresa local va ser triada juntament amb altres 8 entre 50 aspirants de les comarques d'#Alacant. https://t.co/LhHsAl7tWI
10hreplyretweetfavorite
BiarDigital "Imagínense Ustedes que al que le ponen moradas las espaldas es su padre, su suegro o su abuelo, o bisabuelo. Y lo… https://t.co/Th57IKf3TT
11hreplyretweetfavorite
BiarDigital Podeu descarregar l'exemplar de Biar Digital en paper del mes anterior. Recordeu que a les papereries-llibreries de… https://t.co/sRvCc9LLMc
18hreplyretweetfavorite
BiarDigital El Sindicat també s'ha mostrat sorprés per la falta de resposta de tots els partits polítics amb representació a l'… https://t.co/wHF6mVkFc3

Enquesta

Sí, estic d'acord - 38%
No, preferiria que de nit no tocaren - 53.5%
Indiferent - 8.5%

Total votes: 129
The voting for this poll has ended on: Novembre 23, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com