• Inici
  • Esports
  • S’estableix una taxa esportiva a Biar per a fomentar el turisme esportiu

S’estableix una taxa esportiva a Biar per a fomentar el turisme esportiu

| Eduard Garcia Molina | Esports
S’estableix una taxa esportiva a Biar per a fomentar el turisme esportiu

Des de l’Ajuntament de Biar s’ha dut a terme una iniciativa mitjançant la qual tots els clubs nacionals, i fins i tot els de tirada internacional, puguen fer ús de les instal·lacions esportives locals. La regidora socialista Cristina Hernández, la qual ha dut endavant durant diversos anys la iniciativa de l’organització dels campus de futbol Ricardo Arias, explicà en una reunió celebrada el 15 de juny convocada per la Diputació el projecte del “turisme esportiu”, per tal de traslladar-lo a tots els ajuntaments i poder conèixer el nombre total d’instal·lacions que podran ser ofertades en la próxima fira de Ginebra.

A través de la nova ordenança municipal, s’estableixen una sèrie de taxes amb la finalitat de regular les instal·lacions esportives; de forma que pugueren ser utilitzades bé amb finalitats lúdiques durant el període de la pre-temporada com per equips de categories de més alt nivell.

L'article té 33 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).