Imprimir aquesta pàgina

"La noche sinuosa" es presenta al FICIE

La pel·lícula “La noche sinuosa”, enregistrada a Biar i interpretada per actors del poble, s’ha presentat al Festival Internacional de Cinema Independent d’Elx (FICIE) que es celebrarà entre el 15 i el 22 de juliol. Fins el dia 21 del mateix mes, es poden votar els diferents curtmetratges presentats, que competeixen en les categories de ficció, animació i documental.

La noche sinuosa” conta la història d’una distòpia, ambientada a Biar, en què els vehicles s’apoderen del poble a partir de la mitjanit. En aquest context, un jove enamorat s’oblida de la llei i s’enfronta als perills que es pot trobar.

El projecte cultural neix de la iniciativa de diverses associacions, empreses i persones de Biar a partir d’un conte de José Payá. Hilario Valdés, d’Obert Ara, s’ha encarregat de l’enregistrament, Batasoni de la il·luminació, Estil del maquillatge i Remigio Payá ha composat la música, entre d’altres. De la interpretació dels personatges s’ha encarregat el grup de teatre local Vico i els veïns i veïnes del nostre poble.

Enllaç a la votació al festival.

Articles relacionats (per etiqueta)