×

Avís

JFolder: :files: La ruta no és un directori. Ruta: /usr/home/biardigital.com/web/images/Galeries/Galeries/PremisPoema_IES
×

Informació

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/Galeries/Galeries/PremisPoema_IES
Imprimir aquesta pàgina

S'entreguen els premis del concurs de poesia visual organitzat per l'IES Biar

El passat divendres a la vesprada la sala multifuncional de la Casa de Cultura de Biar va acollir l'entrega de premis als alumnes de l'IES Biar que van guanyar el concurs de Paraules inventades organitzat per l'Agència de Lectura Ricardo Martínez Guillén i Poemes visuals, organitzat pel propi Institut i del que ja s'havia informat des de Biar Digital.

Els premis de paraules inventades van correspondre a la paraula "masajetería" de Lidia Soriano Pérez, alumna de 1r de batxillerat B, i "alientes" d'Alba Satorres Luna i Andrea Francés Penades, de 1r d'ESO A. D'altra banda els premis de poesia visual foren per a l'obra "Atemptat contra l'educació" de Sara Alta i Mª Virtu Quiles, alumnes de 2n de batxillerat A en la categoria de "Poema objecte", mentre que en la categoria de "Poema visual" el premi va ser per a l'alumna Irene Castelló, de 4t d'ESO A, per l'obra "Crítica Social". Tots els premis han sigut dotats amb un val de 25 € cada u per a gastar en les Llibreries de Biar.

A l'acte assistiren tant la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Biar, Asun Gregori, com el regidor de Cultura, Joan Lluís Escoda, així com els professors i professores de l'IES Biar que vulgueren acompanyar els seus alumnes en esta entrega de premis i s'han mostrat molt agraïts i agraïdes per la col·laboració de les dos regidories.

{gallery}Galeries/PremisPoema_IES:::0:0{/gallery}

Articles relacionats (per etiqueta)