La inauguració de l'exposició d'Antoni Miró punt de partida de noves activitats entorn a la figura d'Ovidi Montllor a Biar [vídeo]

Ahir es va inaugurar a Biar l'exposició "Ovidi intemporal", del conegut artista alcoià Antoni Miró, qui també tenia una estreta relació amb l'Ovidi. L'acte, organitzat des del Casal-Centre Ovidi Montllor d'Alcoi (CCOM) en col·laboració amb la Regidoria de Cultura, va tindre com escenari la Casa de Cultura de Biar, on es podrà visitar l'exposició fins el proper divendres. L'acte va comptar amb les intervencions de Joan Lluís Escoda, com a regidor de Cultura, Vicent Luna, membre de la Junta del Centre Ovidi Montllor i l'alcalde de Biar Julio Sanjuán.

Una vegada finalitzades les intervencions es va realitzar un recorregut per part d'autoritats i assistents per les 28 obres que retraten especialment el rostre del músic alcoià, i que podrem visitar al nostre poble fins el dia 5 de febrer en horari de dilluns a dimecres de 17 a 18:30 h. i divendres de 17 a 19:30 h.

 

Joan Lluís Escoda: "És el punt de partida d'una sèrie d'activitats que es faran a Biar entorn a la figura de l'Ovidi Montllor"

Per part del regidor de Cultura es va destacar que és el primer acte a Biar dedicat a l'artista alcoià Ovidi Montllor, una exposició que serà el punt de partida d'una sèrie d'activitats que s'organitzaran al llarg de l'any per part de l'Ajuntament de Biar, i que tot i que va ser l'any passat quan es compliren els vint anys de la seua mort, igualment "Biar no volia quedar-se enrere en este homenatge" en paraules d'Escoda.

A continuació va detallar els aspectes tècnics de les 28 obres de l'artista Antoni Miró que es poden visitar en l'exposició, per concloure donant les gràcies pel treball en favor de la cultura per part del Centre Ovidi Montllor i deixant la porta oberta a pròximes col·laboracions.

 

Vicent Luna: "Per a mi sempre és un plaer vindre a Biar"

Per altra banda, Vicent Luna, membre de la Junta del Centre Ovidi Montllor -natural de Beneixama, tot i que viu a Alcoi- es va posar èmfasi en la vivència personal que ha tingut a Biar, on a principis dels anys 80 donava classes de valencià, precisament en les estances del que hui és la Casa de Cultura. Vindre ahir a Biar, segons Luna, li va donar oportunitat de reviure records i retrobar-se amb antics alumnes i amics. Tendint ponts de col·laboració entre l'Ajuntament de Biar i el Centre per tal de programar noves activitats.

 

Julio Sanjuán: "Les reivindicacions d'Antoni Miró i Ovidi Montllor hui per hui encara estan vigents"  

Per la seua part, Sanjuán, també és va mostrar obert a la col·laboració entre el Centre Cultural i la institució local, tot posant en valor els dos artistes alcoians, l'Antoni Miró i l'Ovidi Montllor i les seues reivindicacions, per mostrar la seua preocupació perquè "les reivindicacions socials o culturals que realitzaven a través del seu art els dos artistes hui encara estan en vigència".

Mitjà

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Per una banda hi ha qui aplaudeix la decisió i per altra qui entén que la nit biaruda és millor amb les campanes en… https://t.co/ejokb8CiNn
BiarDigital Precisament un informe de 2007 de la Diputació d’Alacant indicava de forma preocupant l’augment dels sulfats pel pr… https://t.co/dwzFgEB0t6
BiarDigital El benjamí de futbol l'únic que se salva de la derrota amb un empat a casa davant el #Pinós. https://t.co/vnG15HEhMD
BiarDigital Dues expulsions marquen el primer empat del Biarense en la temporada. https://t.co/cGSMvtQoiw

Enquesta

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com