Previous ◁ | ▷ Next

Ferran Campos guanya un nou concurs de Composició

El passat dissabte 19 de desembre, es va celebrar a la veïna localitat d’Ibi la final del V Concurs Internacional de Composició de Marxes per a Cavalcada de Reis organitzat per l’Associació de Reis d’Ibi i el Taller de Música Castell Vermell.

El jurat qualificador del concurs va triar quatre obres finalistes d’un total de sis com a conseqüència de la qualitat de les obres presentades. Les obres finalistes van ser interpretades en un concert a càrrec del Taller de Música Castell Vermell, on el jurat va deliberar les obres premiades.

D’una banda, el jurat va concedir un accèssit a l’obra Espurnes de la llum d’Orient de José Ignacio Blesa (Llíria, 1984) amb una dotació econòmica de 1000€. D’altra banda, es va assignar per unanimitat el primer premi del concurs a l’obra Serakin, del compositor Ferran Campos (Biar, 1990), dotat amb 2000€ i l’edició de l’obra.

Serakin, serà l’obra encarregada d’acompanyar als Reis d’Orient en la propera Cavalcada del dia 5 de gener a Ibi de la mà del Taller de Música Castell Vermell. 

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital [IES Digital] Entrevistes a la Fira Internacional d’Iberflora https://t.co/DHh7W60Qpu https://t.co/H9soGWUUcf
2hreplyretweetfavorite
BiarDigital 'La Vinyeta', per Eloy Alemañ - 'Joc de Trons' https://t.co/0VB14Qe94X https://t.co/sgsNFO6tL7
BiarDigital "A poesía abierta soy", per Mayte Salguero https://t.co/V5fS5NASpO
BiarDigital Els Premis 9 d'Octubre reconeixen la trajectòria esportiva i associativa, i la qualitat de la nostra hostaleria https://t.co/pLSLE4jtqG

Enquesta

Joomla templates by Joomlashine