• Inici
  • Cultura
  • Jornada a la Casa de Cultura sobre recerca d'ocupació

Jornada a la Casa de Cultura sobre recerca d'ocupació

| Eduard Garcia Molina | Cultura

Sota el títol "Dia a Dia en la Busca d'Ocupació" tindran lloc unes jornades de sis hores a la Casa de Cultura, organitzades per la Seu Universitària junt amb l'Ajuntament de Biar, en col·laboració amb l'Observatori d'Inserció Laboral i la Càtedra Prosegur de la Universitat d'Alacant (UA). La jornada tindrà lloc els propers dies 14 i 20 de febrer, divendres i dijous respectivament, en horari de 17 a 20 h.

La jornada serà impartida per María Teresa Bañón Martínez, .amb una dilatada trajectòria en l'àmbit dels recursos humans i els processs de selecció de personal. Les persones interessades i en rebre més informació, així com insciure's ho hauran de fer a través del web.

Dia a dia en la cerca d'ocupació

Amb l'entrada al nou any les expectatives cap al món laboral augmente, i s'assumeix la idea que durant els primers mesos són més efectius en la recerca de feina.

No obstant això, per a això cal seguir unes pautes de recerca de feina correctes ja que sense elles és probable caure en la frustració. La recerca de feina s'ha convertit en un treball en si mateix per a molts joves i com a tal ha de ser planificat, de manera que cada persona ha de preparar-se per a tractar d'assolir els seus objectius.

Per tal de millorar la preparació per afrontar aquest procés, la Seu Universitària juntament amb l'Ajuntament de Biar, en col · laboració amb l'Observatori d'Inserció Laboral i la Càtedra Prosegur de la Universitat d'Alacant han decidit dur a terme una jornada per respondre a preguntes com :

    On puc trobar ofertes de treball?
    
Com hauria enfocar el meu currículum?
    
Com he d' enfrontar-me a una entrevista de treball?

La jornada tindrà lloc els dies 14 i 20 de febrer a la Seu de Biar de la Universitat d'Alacant, de 17 a 20 de la vesprada. La jornada serà impartida per María Teresa Bañón Martínez , amb una dilatada trajectòria en l'àmbit dels recursos humans i els processos de selecció.

L'article té 50 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).