El col·laborador de Biar Digital Antón Miralles edita un llibre amb els seus articles

| Eduard Garcia Molina | Cultura
El col·laborador de Biar Digital Antón Miralles edita un llibre amb els seus articles

Cada dimarts en Biar Digital i concretament en l'apartat d'opinió poden trobar la columna d'Antón Miralles Calvo (1954), qui va començar a col·laborar amb el nostre mitjà l'abril de l'any 2020 amb un article sobre l'Athletic de Bilbao. Des d'aleshores no ha faltat la seua opinió totes les setmanes: música, política, història, la monarquia, la banca, cinema i sèries, viatges, vivències personals, futbol... els temes que toca Miralles sempre solen ser d'allò més variat, moltes voltes amb crítica àcida i amb duresa de tot allò que troba injust, també moltes voltes amb el rerefons del seu Euskadi natal i més concretament de la ciutat de Bilbao.

El seu llibre "Neuronas movedizas", autoeditat tracta d'un recull d'articles, un total de 60 d'estos relats que ha vingut publicant en Biar Digital des de fa prop de dos anys. Cal recalcar que la portada del llibre és obra del biarut Paco Pepe Carpena Muñoz, també col·laborador per la part de disseny en el nostre mitjà local.

L'obra pot trobar-se a les papereries-llibreries de Biar al preu de 16 € per a aquelles persones que estiguen interessades.

Antón Miralles

Nascut a Bilbao el 1954, el que defineix com "el centro del universo", reconeix que va eixir "il·lés" després de passar més de deu anys en un col·legi de jesuites, va fer el servici militar -la mili-, al Marroc, vint anys treballant en la banca a la seua ciutat natal i deu anys més guanyant-se la vida en altres professions. Amant de la lectura, viatger i enamorat de la música, es defineix com a ateu "gràcies a Déu" i tot i tindre unes idees polítiques ben definides no ha portat mai el carnet de cap formació, sols el de l'Athletic Club de Bilbao. Precisament per estes dates ja fa dos anys que Miralles va aterrar a Biar, qui sap si per quedar-se definitivament o no.

També podeu llegir l'entrevista d'Antón Miralles per a "Biaruts d'adopció".

L'article té 341 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).