• Inici
  • Cultura
  • La Societat Unió Musical de Biar celebra la seua festa gran per Santa Cecília

La Societat Unió Musical de Biar celebra la seua festa gran per Santa Cecília

| Eduard Garcia Molina | Cultura
La Societat Unió Musical de Biar celebra la seua festa gran per Santa Cecília

La Societat Unió Musical de Biar fa seus els pròxims 28 de Novembre, i 4, 10 i 11 de Desembre per celebrar la festa gran de la música amb la patrona Santa Cecília, la seua patrona.

Un any amb noves incorporacions d'educands, concretament les i els del 2020 són Candela Bernabeu Pérez (Percussió), Carlos Hernández Valdés (Percussió), Carla Bernabeu Pérez (Saxòfon alt), Javier Verdú Castelló (Trombó), Esther Guill Bordera Sara (Flauta) i Sara Galvany Esparza (Flauta).

Pel que fa a les incorporacions del 2021 en són un total de huit: Daniel Barceló Román (Trombó-percussió), Marina Martínez Catalán (Flauta), Andrea Rodríguez Martínez (Saxòfon alt), Gemma Hernández Francés (Percussió), Lucía Albuixech Valdés (Flauta), Jesús Bernabeu Puerto (Saxòfon alt), Gracia Leal Nácher (Saxòfon alt) i Pau Revert Muñoz (Bombardí).

A continuació es pot consultar el programa d'actes:

DIUMENGE 28 de NOVEMBRE - 10 h. del matí

Passacarrer d’arreplega dels Educands 2021 que s’incorporen a la Banda. A les 12: 00 h. Missa Major en Honor a Sta. Cecília, patrona de la música i dels músics, amb la participació de la Banda i en sugrafi de tots el músics i socis difunts. A continuació, PASSACARRER de la Banda amb els nous educands, Junta, autoritats i socis, amb les mesures de seguretat i sanitàries.

DISSABTE 4 de DESEMBRE - 18,30 h.

GALA LÍRICA SOCIETAT UNIÓ MUSICAL DE BIAR

AUDITORI CASA DE CULTURA

DIVENDRES 10 de DESEMBRE - 18,30 H.

CASA DE CULTURA / AUDICIÓ NADALENCA DELS ALUMNES DE LA ESCOLA DE MUSICA

DISSABTE 11 de DESEMBRE - 18:30 H

CASA DE CULTURA / CONCERT SUMB BANDA JOVE Aforament limitat i amb les mesures de seguretat i sanitàries

A continuació podeu veure tot el complet programa editat per la Societat Unió Musical (SUM) de Biar.

L'article té 622 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).