Quatre estudiants de la SUM Biar accedeixen als conservatoris professionals de música de Villena i Ontinyent

| Eduard Garcia Molina | Cultura
Quatre estudiants de la SUM Biar accedeixen als conservatoris professionals de música de Villena i Ontinyent

Candela Bernabeu en percussió, Gracia Leal en saxo alt i Andrea Rodríguez en saxo alt han sigut les tres joves biarudes que han aconseguit recentment superar la prova d'accés als estudis professionals de música i han conseguit entrar al Conservatori professional de música de Villena.

Cal recordar que les estudiants Candela, Gracia i Andrea formen part de la Societat Unió Musical de Biar (SUM), i com no pot ser d'altra forma des de la Societat s'ha felicitat a les tres i se les ha volgut animar en esta nova etapa que comença per a elles, "la SUM Biar vos espera amb els braços oberts", han manifestat des de les seues xarxes socials on han anunciat la bona notícia.

D'altra banda, el també jove biarut Pau Revert Muñoz, igualment membre de la SUM Biar, també ha superat les proves d'accés al Conservatori d'Ontinyent.

125

L'article té 34 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).