Imprimir aquesta pàgina

[vídeo] Concert "Biar, festa interior"

[vídeo] Concert "Biar, festa interior" Canal 3

El passat diumenge 2 de maig la plaça del Convent va acollir el concert de la mà de la Societat Unió Musical "Biar, festa interior". Gràcies a les càmeres de Canal 3 podem tornar a gaudir del meravellós concert.

La Societat Unió Musical de Biar va dedicar cadascuna de les peces a les 7 comparses. Les primeres, la marxa cristiana Jessica de José-Rafael Pascual Vilaplana, a la comparsa de Blanquets i La Victòria d'Enric Alborch, als Blavets. El pasdoble entra en el programa amb els Estudiants i Manuel Rojas Tirado, autor de Nerva. I el bàndol cristià, el va tancar el pas masero Tabal i Saragüells de Mario Roig.

Tres marxes mores van ser les triades per a Moros Vells, Tariks i Moros Nous. Així, s'escoltaren Als Moros Vells de Francisco Ripoll; El Kábila de José María Ferrero i Abenserraig de Saúl Gómez. Dedicada a la Confraria de la Mare de Déu s'interpretà la marxa de processó A La meua Divina Mare. Totes les peces s'interpretaren sota la batuta del director titular de la banda Santiago Perpinyà.

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)