• Inici
  • Cultura
  • [vídeo] Concert de la SUM Biar per la XXV Campanya de Música als pobles

[vídeo] Concert de la SUM Biar per la XXV Campanya de Música als pobles

| Eduard Garcia Molina | Cultura
[vídeo] Concert de la SUM Biar per la XXV Campanya de Música als pobles

El passat diumenge 4 d'octubre va tindre lloc al maset de la comparsa de Maseros el concert organitzat per la Societat Unió Musical de Biar amb motiu de la XXV Campanya de Música als Pobles 2020, sufragat dins d'esta iniciativa per la Diputació Provincial d'Alacant.

La jornada va ser possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Biar, la comparsa de Maseros, Canal 3 TV de Biar i la Federació de Societats Musicals de la CV. Com no podia ser d'altra forma el local va oferir l'espai necessari per respectar les distàncies de seguretat entre els i les músics.

A continuació s'ofereixen les imatges recollides per Canal 3 que va retransmetre en directe el concert de poc més d'una hora de duració:

L'article té 37 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).