Previous ◁ | ▷ Next

El biarut Kribi Heral guanya la 52 edició del Certamen Nacional de Pintura Vila de Sant Joan

El veí de la Vila de Biar Kribi Heral, amb la seua obra anomenada "Entys, alternando en el paisaje del gaseoso Planeta Verde", ha resultat el guanyador de la la 52 edició del Certamen Nacional de Pintura Vila de Sant Joan el passat mes d'octubre, obtenint un premi de 4.000 euros.

Heral ha acollit amb gran entusiasme la remuneració, explicant que "la vida del artista és realment complicada", i que té intencions d'invertir en "allò que sempre es diu: tapar forats i donar-me alguns xicotets luxes, a banda de en l'art, perquè per a moure obres i intentar promocionar-te calen diners". Per justificar la seua obra, el biarut ha explicat què "la tecnologia ens farà lliures". "Anem cap a un futur que és inevitable - dins del fet què, evidentment, la evolució és inevitable-. En aquest sentit, la nanotecnologia és un pas evolutiu que va molt més enllà del propi èsser humà; són qüestions tan transcendentals com que podem canviar físicament mitjançant la tecnologia. És a dir, la pròpia reproducció humana pot variar en molts aspectes, el que suposa una mena de fussió entre tecnologia i l'èsser humà que va a resultar inevitable. De et, ja som un poc cíborgs, perquè qualsevol persona que entre a un quirofan pot eixir amb una placa metàl·lica o un xip, per exemple", ha afegit. 

A banda de a Kribi Heral, també s'han concedit dos mencions honorífiques, una d'elles a Francisca Sanz Gisbert per una obra anomenada Meigas 1 i una altra a Juan José Martínez Cánovas per Family Tree. 

Podeu gaudir de la exposició amb algunes peces seleccionades pel jurat fins al 17 de novembre a la sala Pablo Lau de la Casa de la Cultura de Sant Joan d'Alacant. 

Font de la imatge: alicanteplaza

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "Discúlpame", per Mayte Salguero https://t.co/j2zqxVfAnv
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Compromís https://t.co/0iWNfYk0uP
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Esquerra Unida https://t.co/LkZYt6UY4d
BiarDigital Els alumnes de l’IES Biar participen en un joc de rol sobre consum responsable https://t.co/2lHuMM5VQ2

Enquesta

Molt positiu - 12.2%
Positiu - 9.8%
Regular - 12.2%
Negatiu - 22%
Molt negatiu - 34.1%
Indiferent - 9.8%

Han votat: 41
Enquesta tancada on: Novembre 11, 2019
Joomla templates by Joomlashine