• Inici
  • Cultura
  • El biarut Kribi Heral guanya la 52 edició del Certamen Nacional de Pintura Vila de Sant Joan

El biarut Kribi Heral guanya la 52 edició del Certamen Nacional de Pintura Vila de Sant Joan

| Teresa Garcia Molina | Cultura
El biarut Kribi Heral guanya la 52 edició del Certamen Nacional de Pintura Vila de Sant Joan

El veí de la Vila de Biar Kribi Heral, amb la seua obra anomenada "Entys, alternando en el paisaje del gaseoso Planeta Verde", ha resultat el guanyador de la la 52 edició del Certamen Nacional de Pintura Vila de Sant Joan el passat mes d'octubre, obtenint un premi de 4.000 euros.

Heral ha acollit amb gran entusiasme la remuneració, explicant que "la vida del artista és realment complicada", i que té intencions d'invertir en "allò que sempre es diu: tapar forats i donar-me alguns xicotets luxes, a banda de en l'art, perquè per a moure obres i intentar promocionar-te calen diners". Per justificar la seua obra, el biarut ha explicat què "la tecnologia ens farà lliures". "Anem cap a un futur que és inevitable - dins del fet què, evidentment, la evolució és inevitable-. En aquest sentit, la nanotecnologia és un pas evolutiu que va molt més enllà del propi èsser humà; són qüestions tan transcendentals com que podem canviar físicament mitjançant la tecnologia. És a dir, la pròpia reproducció humana pot variar en molts aspectes, el que suposa una mena de fussió entre tecnologia i l'èsser humà que va a resultar inevitable. De et, ja som un poc cíborgs, perquè qualsevol persona que entre a un quirofan pot eixir amb una placa metàl·lica o un xip, per exemple", ha afegit. 

A banda de a Kribi Heral, també s'han concedit dos mencions honorífiques, una d'elles a Francisca Sanz Gisbert per una obra anomenada Meigas 1 i una altra a Juan José Martínez Cánovas per Family Tree. 

Podeu gaudir de la exposició amb algunes peces seleccionades pel jurat fins al 17 de novembre a la sala Pablo Lau de la Casa de la Cultura de Sant Joan d'Alacant. 

Font de la imatge: alicanteplaza

L'article té 81 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).