Previous ◁ | ▷ Next

Els biaruts Miguel J. Martínez i Paco Guillén comparteixen escenari en l'Orquestra Nacional d'Espanya

Este cap de setmana els trombonistes biaruts Miguel José Martínez, conegut popularment a Biar com 'Viriato', i Paco Guilén Gil, estan compartint escenari amb l'Orquestra i Cor Nacionals d'Espanya (OCNE).

La intervenció de Miguel José 'Viriato' no és casual, ni és la primera vota que passa, ja que ha sigut convidat per Paco Guillén en més d'una ocasió per tocar junts en l'OCNE. Concretament els concerts celebrats els passats divendres i dissabte a la vesprada i hui pel matí on han intervingut els músics biaruts corresponen al cicle simfònic del Programa 18 de la OCNE, d'un total de 24 al llarg de l'any. Si bé és cert que el concert de hui diumenge ha sigut gravat per a retrasmetre's posteriorment per RTVE.

Per arredonir la presència biaruda, entre el públic es trobava el nostre veí Eulogio Sanchis Ayelo, clarinetista en el Regiment d'Infanteria del quarter militar de l'Exèrcit de Terra, també a Madrid.

Val a dir que els tres músics van començar la seua formació en la Societat Unió Musical de Biar, i que Francisco Guillén Gil en forma part de l'OCNE, mentre que Miguel José forma part de l'Orquestra i Cor de la Comunitat de Madrid.

79

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "A la musa que regresa", per Justo Román Soriano https://t.co/W8F6yJHNPW
BiarDigital [IES Digital] Tallers d'Educació emocional i positivisme intel·ligent per a totes i tots https://t.co/tcWmk6Y2Y4
BiarDigital 'La Vinyeta', per Eloy Alemañ - 'El concurs de cartells de Carnestoltes' https://t.co/7fw1tD6Qw5 https://t.co/DDlpyQmvIt

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine