Previous ◁ | ▷ Next

[IES Digital] Viatge a Màlaga 17/18 de desembre 2018

Els departaments de francès i de plàstica, es van ajuntar per fer un viatge a Màlaga, el 17 i 18 de desembre.

Sortim de Biar a les set en punt del matí, eren aproximadament unes sis o set hores i per això vam parar dues vegades, per menjar i sortir de l'autobús. Arribàrem a Màlaga i vam anar directament a l'alberg per deixar les maletes, motxilles etc ...

Després, de deixar les maletes caminàrem per anar al Museu Pompidou, un museu on hi ha obres contemporànies, algunes són molt divertides i altres per estar una estona pensant de què tracta l'obra. Quan vam acabar, ens vam trobar un mercat nadalenc molt bonic; hi vam estar vora una hora i després ens vam dirigir cap al Carrer Marqués de Larios. Ens vam anar a la plaça i allà vam veure un escenari on estaven cantant unes nadales. Al davant hi havia un arbre gegant amb llums, i vam veure la il·luminació del carrer; era preciós, la música sincronitzada amb els llums. En acabar ens vam anar a sopar i després a l'alberg, estàvem tots molt cansats.

 019

L'endemà vam anar a veure la Casa Natal de Picasso, allà ens vam partir en dos grups, un era dins de la casa i l'altre va veure una exposició de Picasso. Acabàrem la visita i seguidament vam visitar el Museu Picasso, vam veure obres molt estranyes però la visita va agradar molt. A les dues de la vesprada vam menjar i vam anar directament a l'autobús. Aquesta volta vam parar només una vegada i vam arribar cap a les deu de la nit.

 020

Aquest viatge ens ha agradat molt, sobre tot la visita del Museu Pompidou, ens ho vam passar molt bé amb els amics i vam aprendre molt sobre la vida de Picasso. Esperem que continuen fent-se aquests viatges.

Sofia Pérez Mollá

Eduardo García Pérez

                                                                                                                      Joan Sirera Molina

                                                                                                         Marta Valdés Molina

                                                                                                       Claudia Santonja Valdés

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Malestar entre les mares i pares per la supressió d'un grup de 6é de Primària en el CEIP Mare de Déu de Gràcia… https://t.co/wuton566w2
BiarDigital "La política municipal", per Eduard Garcia Molina https://t.co/Z5pANrRSFp https://t.co/Llotq8ol4j
BiarDigital Cancel·lades les classes i les activitats esportives per alerta roja climàtica https://t.co/FeSgsndLwk
BiarDigital "Por el amor verdadero e interminable", per Mayte Salguero https://t.co/srG6M0Rmy4

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine