Previous ◁ | ▷ Next

[vídeo] Es difon l'espot publicitari de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu rodat a Biar

El passat dijous 13 de desembre Biar va ser l'escenari del rodatge de l'espot publicitari de la setena edició de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE).

Els i les protagonistes del vídeo han sigut alumnes dels diferents centres educatius locals: l'IES Biar i el CEIP Mare de Déu de Gràcia. Com també, els interiors han tingut lloc a la Casa de Cultura de Biar i els centres educatius del poble, com també els exteriors que han sigut alguns carrers. Cal recordar que Biar va ser seu comarcal de la MICE l'any passat, així com l'IES Biar participarà enguany -com ho va fer l'any passat- en la setena edició de la Mostra amb tres vídeos. Un espot que s'està fent córrer a través de les xarxes socials i els programes de missatgeria instantània, on es demana que es faça difusió per fer-lo viral.

La cita de la Mostra serà del 7 al 23 del mes que ve a València sota el lema 'Cap al seté somni', i l'espot publicitari ha sigut dirigit per Guillermo Alcalá-Santaella i produït per Marallavi Films.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Mitjà

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "La cuerda", per Mayte Salguero https://t.co/vVZUwbV1M7
BiarDigital [vídeo] La Revoltosa torna a fer viral el seu vídeo d'estiu previ a les festes de Villena https://t.co/Z9qjBHtt38 https://t.co/7ZK6OCz2rv
BiarDigital Biar Digital destina el 3% dels ingressos de l'edició en paper a un projecte solidari en la frontera colombiano-ven… https://t.co/IsRW6Ig39P
BiarDigital "En hoy o en ayer", per Mayte Salguero https://t.co/YCBa0rKGQR

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine