V Concert de música festera [vídeos]

| Eduard Garcia Molina | Cultura
V Concert de música festera [vídeos]

Demà dissabte 3 de maig  a l'auditori de la Casa de Cultura el V Concert de Música festera a càrrec de la Colla de dolçaines i tabals "Bassa la Vila" a les 19 h. El director convidat serà José Rafael Pasqual-Vilaplana. A continuació vos oferim tres vídeos realitzats per Obert Ara en relació a la notícia.

José Rafael, natural de Muro (el Comtat) té un extens currículum amb nombroses condecoracions, publicacions de gravacions com també d'articles en revistes especialitzades al llarg de la seua carrera.

De forma inèdita, enguany podrem escoltar una peça que duu incorporada una veu de soprano solista, on ens acompanyarà per al fet la soprano biaruda Teresa Albero. Una vegada més, gaudirem també del ballet local "Aires de Festa" que ens delectaran en una de les obres.

També s'estrenarà "LLÚSTRIA", marxa cristiana del compositor biarut Ferran Campos-Valdés pel V concert de música festera de la colla. Per últim, des de la Colla han recordat els col·laboradors i patrocinadors que fan possible el concert any rere any.

L'article té 34 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).